×
search-icon Created with Sketch.

25 Aug

Adresa București, Sector 5
Ora incepere 25 Aug - 20:00

Proiectul „5 pentru 5”

Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache organizează proiectul „5 pentru 5”, în perioada 25-29 august 2021.

Proiectul se va derula pe durata a 5 zile, în 5 locații din Sectorul 5: Universitatea Națională de Apărare Carol I, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Facultatea de Medicină, Facultatea de Drept, THE ARK, locațiile alese fiind clădiri reprezentative din Sectorului 5.

Timp de 5 zile, clădirile vor fi puse în valoare prin lumini arhitecturale, iar în ultima zi, încheierea evenimentului va fi marcată de compania muzicală a câtorva artiști cu repertorii diverse.

Programul muzical pentru toate cele 5 locații va avea loc pe data de 29 august 2021, în intervalul 20:00-22:00, iar toate cele 5 momente muzicale se vor desfășura simultan, după cum urmează:

  • Universitatea Națională de Apărare Carol I: Valentin Boghean Band
  • Colegiul Național Gheorghe Lazăr: Dl. Goe Band
  • Facultatea de Medicină: Adrian Nour & Trio Zamfirescu
  • Facultatea de Drept: Alexandru Nagy & Friends; Dora Gaitanovici & Band
  • THE ARK: Adrian Naidin & Band

Proiectul „5 pentru 5” are ca scop punerea în valoare a patrimoniului cultural, prin explorarea diversității culturale, cunoașterea trecutului și construirea viitorului.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile și se va face în ordinea sosirii, până la ocuparea locurilor. Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Programul evenimentului:

DISTRIBUIE ARTICOLUL