×
search-icon Created with Sketch.

13 Dec

Adresa Teatrul Elisabeta, București
Ora incepere 13 Dec - 18:00

„D’ale Carnavalului”, acum și online

Teatrul Elisabeta a prezentat vineri, 10 decembrie 2021, în premieră, comedia „D’ale Carnavalului”, o primă producție bazată pe un text de I. L. Caragiale, în regia lui Șerban Puiu.

„D’ale Carnavalului” este un spectacol realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache.

Spectacolul de teatru este o comedie interactivă cu muzică live în care bine-cunoscutele personaje caragialiene au venit în premieră pe scena Teatrului Elisabeta, într-o reprezentație care a făcut istorie în teatru, film și televiziune.Premiera a avut loc special pentru locuitorii Sectorului 5 și s-a bucurat de participarea unui număr de aproximativ 150 de persoane.

Punem la dispoziție vizionarea online a piesei de teatru „D’ale Carnavalului” în regia lui Șerban Puiu. Accesul la vizionarea piesei de teatru se face pe bază de parola: teatrulelisabeta21, iar termenul până la care se poate accesa link-ul este 19 decembrie 2021, ora 20:00.

Parola pentru vizionare: teatrulelisabeta21

https://vimeo.com/656613467

„D’ale Carnavalului” face parte din proiectul „Mofturi și Comedie la Elisabeta”, proiect al Asociației Culturale Teatrul Independent Elisabeta ce beneficiază de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache în baza Legii 350/2005.

DISTRIBUIE ARTICOLUL