×
search-icon Created with Sketch.

Spectacolul-concert SĂFTIȚA by Marius Mihalache, la Grădina Uranus

Cunoscutul virtuoz al țambalului, Marius Mihalache, vine pe 14 august la Grădina Urbană în cadrul evenimentului „Memoria Cartierelor”, eveniment organizat de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache.

Muzica tradițională românească combinată cu sonorități moderne face ca mesajul și esența folclorului să fie transpuse într-un limbaj universal.

Povestea acestui spectacol este una inedită și reprezintă revelația sufletului româncei, apropiindu-se şi îndepărtându-se, ascunzânduse şi dezvăluindu-se, rătăcind printr-o lume a dorințelor, a patimilor, a iubirii și trădării, a frumuseții și a libertății.

Marius Mihalache, un excepțional artist al țambalului, a început să cânte la vârsta de 6 ani, iar la 17 ani interpreta pe scena operei SCALA din Milano arii celebre compuse de Rachmaninoff, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart. Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost întâlnirea cu Chick Corea, alături de care a susţinut o serie de concerte. Cântă și înregistrează alături de Gloria Gaynor, Nina Simone, Steve Vai, Kitaro şi de alţi muzicieni, cunoscuţi pe plan mondial. Este muzicianul care a reuşit să confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile, rivalizând cu sonorităţile specifice muzicii clasice.

Marius Mihalache & Band vă așteaptă de la ora 21:00 să urmăriți live spectacolul-concert SĂFTIȚA, aflat în stagiunea Teatrului Național București și distins cu Premiul Special al Senatului UNITER 2019, ce se va desfășura în 14 august 2022, la Grădina Uranus.

Link către event: Marius Mihalache & Band

DISTRIBUIE ARTICOLUL