×
search-icon Created with Sketch.

Lansare proiect PRIGORIA TEEN FEST

Proiectul organizat de Centrul Cultural European pentru Educaţie prin Artă şi Cultură EDUC-ART și finanțat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023, în baza Ordonanței 51/1998. 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Sectorului 5 al Municipiului București sau a Centrului Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache.

Centrul Cultural European pentru Educaţie prin Artă şi Cultură EDUC-ART în parteneriat cu Victory of Art, anunță lansarea proiectului PRIGORIA TEEN FEST, un proiect dedicat adolescenţilor care învaţă în liceele Sectorului 5 ale Municipiului Bucureşti. Proiectul se bucură de susținerea și finanţarea din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023, în baza Ordonanței 51/1998.

PRIGORIA TEEN FEST este un proiect amplu, de educaţie prin artă şi cultură, dedicat exclusiv adolescenţilor, un manifest artistic şi social îndreptat către nevoia acestora de a se conecta cu sine şi cu ceilalţi.

PRIGORIA TEEN FEST propune tinerilor un spațiu care să-i inspire, să le descătușeze potențialul artistic, aptitudinile creative și abilitățile de comunicare prin ateliere gratuite de teatru, dans, muzică, arte vizuale, media şi coaching artistic.

Autenticitatea proiectului e dată de faptul că este construit în jurul comunității de adolescenți, implicându-i direct într-un program complex de pregătire artistică alături de traineri și mentori experimentați – actori, coregrafi, antrenori de voce, regizori de teatru, artiști vizuali, creatori de conținut video și coach artistic.

100 de tineri adolescenţi ce învaţă în liceele Sectorului 5 ale capitalei, sunt așteptați să se înscrie în proiect şi să înceapă o autentică călătorie în lumea artelor, călătorie menită să dureze 4 săptămâni. Perioada de pregătire artistică a tinerilor participanţi la proiect va începe pe 26 Octombrie 2023 și se va încheia la finele lunii noiembrie cu Festivalul PRIGORIA TEEN FEST, eveniment care va oferi adolescenţilor bucureşteni două zile pline de energie, culoare și diversitate culturală, printr-un program artistic creat special pentru ei. Festivalul va avea loc în zilele de 27 și 28 Noiembrie 2023 şi își propune să creeze cadrul perfect în care tinerii adolescenți să se conecteze la tematici actuale, să aibă experiențe culturale autentice, să lege prietenii noi, să dialogheze, să danseze, să facă auzită vocea generației din care fac parte. Evenimentul va oferi publicului tânăr un program variat – incluzând spectacole de teatru, dans, concerte susținute de trupe tinere, happening-uri artistice și dialoguri inspiraționale. Toate acestea vor crea atmosfera perfectă pentru distracție și dialog.

Centrul Cultural şi de Tineret “Ştefan Iordache”, împreună cu Centrul Cultural European pentru Educaţie prin Artă şi Cultură EDUC-ART şi Academia “Victory of Art”, adresează  o caldă şi deschisă invitaţie tuturor adolescenţilor care învaţă în liceele Sectorului 5 ale capitalei la unul dintre cele mai frumoase evenimente adresate publicului tânăr.

Festivalul “PRIGORIA TEEN FEST” se va desfăşura în zilele de 27 și 28 Noiembrie 2023, în intervalul 15:00-21:00, la Teatrul Elisabeta (b-dul Regina Elisabeta nr. 45).

Intrarea adolescenţilor va fi liberă!

Mai multe informaţii puteţi afla vizitând paginile noastre www.educ-art.ro şi www.victoryofart.com.

Proiect finanţat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023.

Centrul Cultural European pentru Educaţie prin Artă şi Cultură EDUC-ART

Preşedinte,

Narcisa Mocanu

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Sectorului 5 al Municipiului București sau a Centrului Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache.

Afiș eveniment:

DISTRIBUIE ARTICOLUL